• Μέτρηση χώρου, μελέτη και ρεαλιστική παρουσίαση της καλύτερης δυνατής λύσης, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και προτιμήσεις σας.
  Γίνεται μόνο σε περιοχές της Αττικής, με κόστος από 80 €.

 

 • Υπηρεσία μεταφοράς - τοποθέτησης των προϊόντων μας.
  Η μεταφορά των προϊόντων μας και η τοποθέτησή τους προσέχουμε να είναι ποιοτική, όπως οφείλουμε, με τη λιγότερη δυνατή ενόχληση κατά την παρουσία μας. Γίνεται από εμάς και όχι από εξωτερικούς συνεργάτες, ώστε να είμαστε σίγουροι πως έγιναν όλα σωστά, όπως έχουν μελετηθεί να γίνουν, με σεβασμό προς εσάς, την οικία σας και των προϊόντων που έχετε πλέον αποκτήσει.
  Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τα προϊόντα της παραγγελίας και την περιοχή.

 

 • Αποστολές εκτός Αθηνών.
  Η αποστολή παραγγελιών εκτός Αττικής γίνονται με το πρακτορείο της αρεσκείας σας, είτε με την παραλαβή του από το χώρο μας είτε με την παράδοσή του από εμάς στο χώρο του πρακτορείου.
  Οι οδηγίες μας για τη συναρμολόγηση των επίπλων είναι αναλυτικότατες και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα ενώσετε όπου τα έχουμε χωρίσει ώστε να μπορούν να μεταφερθούν. Πάντα παρέχεται και η τηλεφωνική βοήθεια στην περίπτωση που μας χρειαστείτε.

 

 • Μετά την παραγγελία
  Μετά την παραγγελία σας, πάντα δημιουργούμε το ρεαλιστικό σχέδιό της όπου φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες ώστε να επιβεβαιώσετε εκ νέου ότι θα παραλάβετε αυτό ακριβώς που θέλετε. Σας αποστέλλεται με email ώστε να μας το επιβεβαιώσετε ή να κάνετε κάποιες αλλαγές αν θελήσετε.